POAH! MF 35

Vandaag in POAH!: De Massey Ferguson 35 van akkerbouwer André Pardijs uit het Gelderse Voorst stond een tijdlang te roesten in de schuur. Tot hij een 'extreme make-over' voor deze trekker uit 1959 won. De MF 35 werd totaal gereviseerd en ziet er weer als nieuw uit. De trekker is al drie generaties lang in het bezit van de familie. Vooral de originele voorlader, waarmee de trekker destijds werd geleverd, maakt dit exemplaar speciaal.

POAH! is een serie waarin de trekker centraal staat. Dat kan een bijzonder nieuw exemplaar zijn, een zeldzame oldtimer of een speciale uitvoering van een trekker. Elke zaterdag om 10 uur plaatsen wij een nieuwe aflevering. Wilt u ook met uw trekker in deze rubriek? Meld u dan aan via redactie@nieuweoogst.nl.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  12° / 9°
  90 %
 • Vrijdag
  10° / 4°
  70 %
 • Zaterdag
  8° / 2°
  60 %
Meer weer