MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive wint Tractor of the Year 2021

De Massey Ferguson 8S.265 Dyna E-Power Exclusive is winnaar van de verkiezing Tractor of the Year 2021. Deze prijs is toegekend door een jury uit 26 Europese landen.

MF+8S%2E265+Dyna+E%2DPower+Exclusive+wint+Tractor+of+the+Year+2021
© Massey Ferguson

De MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive staat boven aan de MF 8S-serie. De serie bestaat uit vier modellen van 205 tot en met 265 pk, die elk 20 pk extra vermogen bieden met Engine Power Management.

De MF 8S-serie is nieuw en introduceert innovatieve ontwerpen op elk gebied: motor, cabine, transmissies en aandrijflijn, alsmede nieuwe bedieningselementen en verbindingsopties. De trekkers onderscheiden zich vooral door het nieuwe Protect-U-ontwerp: een ruimte van 24 centimeter tussen motor en cabine, die de cabine isoleert van geluid, warmte en trillingen.


Ontzettend blij

'Bij Massey Ferguson zijn we allemaal ontzettend blij om de eer van Tractor of the Year 2021 te mogen ontvangen', zegt Thierry Lhotte, vicepresident en directeur van Massey Ferguson Europa en Midden-Oosten. 'Met de MF 8S-serie hebben we een nieuw tijdperk uitgezet, niet alleen voor Massey Ferguson, maar ook op het gebied van trekkerontwerp en natuurlijk voor onze klanten.'


Deze award is een erkenning voor hoe Massey Ferguson een nieuw tijdperk heeft ingeluid voor overzichtelijk en betrouwbaar trekkerontwerp. 'Tegelijkertijd bieden we een verbeterde gebruikservaring en profiteren onze klanten van de voordelen van verbindingsmogelijkheden en smartfarmingtechnologie voor een duurzame toekomst', voegt Lhotte daaraan toe.


Prijzenkast

De prijs Tractor of the Year 2021 is een nieuwe aanwinst in de prijzenkast van de MF 8S, want de MF 8S won bij de digitale marktintroductie al de gouden medaille in de categorie 'Beste gebruik van digitale technologie' en de zilveren medaille als 'Beste B2B digitaal/hybride event' bij de Best Event Award Italy 2020. Daarnaast ontving de trekker de gouden medaille in de categorie 'Digitaal event' en de gouden medaille als 'Beste B2B digitaal/hybride event' bij de Best Event Award World 2020.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  40 %
Meer weer