Veelzijdige+Massey+Ferguson+MF+5S%2Dtrekkerserie
Nieuws
© Massey Ferguson

Veelzijdige Massey Ferguson MF 5S-trekkerserie

De nieuwe, veelzijdige Massey Ferguson MF 5S-serie combineert het beste zicht in zijn klasse met moderne, intuïtieve bediening, comfort en brede inzetbaarheid.

Massey Ferguson, een merk van Agco, kondigt de introductie aan van vijf nieuwe modellen van 105 pk tot 145 pk in de MF 5S-serie, waarmee de ontwikkelingen vanuit de geavanceerde MF 8S-serie worden voortgezet.

Het goede zicht en de draaicirkel van 4 meter, wielbasis van 2,55 meter, het smalle design met de schuin aflopende motorkap en praktische kenmerken zijn dit prima trekkers voor werkzaamheden met fronthef of voorlader. De MF 5S-trekkers zijn volgens Agco geschikt voor akkerbouw- en gemengde landbouwbedrijven.


Drie specificatieniveaus

Alle modellen zijn uitgerust met viercilindermotoren, met een maximumvermogen van 105 pk tot 145 pk. Er is keuze uit drie specificatieniveaus: Essential, Efficient en Exclusive. Daarnaast een reeks opties, waaronder een bediening door middel van de nieuwste state-of-the-art Multipad, Datatronic 5 en Fieldstar 5 gevoed met gebruiksvriendelijke Smart Farming-technologie.

Het hefvermogen van de achterhef is vergroot tot 6.000 kilo, terwijl de nieuw ontworpen fronthef een hefvermogen heeft van 3.000 kilo. In combinatie met een hoger totaalgewicht van 9.500 kilo, kunnen de trekkers worden ingezet met robuustere werktuigen waardoor de capaciteit wordt verhoogd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  20° / 13°
  50 %
 • Maandag
  19° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  20° / 10°
  20 %
Meer weer