Massey Ferguson 8S-trekkerserie valt weer in de prijzen

De Massey Ferguson (MF) 8S-trekkerserie heeft in de categorie bedrijfsvoertuigen de Red Dot Award: Product Design 2021 ontvangen. Een internationale jury selecteerde de MF 8S uit duizenden inzendingen uit meer dan zestig landen. Eerder sleepte deze trekker ook al prijzen binnen.

Massey+Ferguson+8S%2Dtrekkerserie+valt+weer+in+de+prijzen
© Massey Ferguson

Met het kenmerkende Protect-U-ontwerp met een opening van 24 centimeter tussen de cabine en de motorkap, onderscheidt de MF 8S-serie zich volgens de jury van alle andere trekkers. Naast het reduceren van warmte, geluid en trillingen die naar de cabine worden doorgegeven, verbetert de gescheiden motorpositie de koeling en prestaties.

Deze speciale onderscheiding volgt na eerdere awards die de machinefabrikant won met de MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive. Met deze trekker won het bedrijf de titel 'Tractor of the Year 2021' en de gouden medaille voor 'Best Use of Digital Technology 2020'.

Er is bij de MF 8S-serie keuze uit vier modellen van 205 pk tot 265 pk, die allemaal 20 pk extra vermogen bieden met het Engine Power Management.Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  40 %
Meer weer