Next Edition-pakket voor MF 7719 S

Massey Ferguson, een merk van Agco, is verheugd de lancering aan te kondigen van zijn hoog gespecificeerde MF 7719 S Next Edition-trekker.

Next+Edition%2Dpakket+voor+MF+7719+S
© Massey Ferguson

Op de landbouwmechanisatiebeurs Agritechnica in november 2019 in het Duitse Hannover werden vier modellen met een Next Edition-pakket gepresenteerd: MF 5711 S Dyna-4, MF 5713 S Dyna-4, MF 7720 S Dyna-VT en MF 7726 S Dyna-VT. Het Next Edition-pakket is nu ook beschikbaar op een van de populairste modellen van Massey Ferguson, de MF 7719 S Dyna-VT die werd gekroond tot 'Machine of the Year 2019'.

Massey Ferguson heeft de Next Edition- versies gecreëerd door elementen van de MF 7700 S Exclusive-pakketten te combineren met verdere prestatie- en comfortverhogende eigenschappen, verpakt in een exclusieve en onderscheidende kleurstelling. Dit eenvoudige pakket verhoogt de productiviteit van gemengde akkerbouwers en loonwerkers.


Next-niveau

'We hebben gewoon gekeken naar de behoeften van onze klanten in dit groeiende segment van 180 tot 200 pk, evenals naar de voorkeursopties, apparatuur en transmissie', zegt Francesco Murro van Massey Ferguson. 'Het Next Edition-model brengt onze toekomstige klanten naar het Next-niveau van prestaties en betrouwbaarheid.'

Het MF 7719 S Dyna-VT Next Edition-model is per direct beschikbaar voor nieuwe orders. De trekker heeft een zescilinder Agco Power-motor met een inhoud van 6,6 liter en een maximum vermogen van 220 pk. De trekker is uitgerust met een state-of-the-art Dyna-VT CVT-transmissie.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  11° / 4°
  50 %
 • Woensdag
  10° / 4°
  50 %
 • Donderdag
  10° / 3°
  40 %
Meer weer