FloraHolland+stelt+klankbordgroep+lokale+veiling+in
Nieuws
© FloraHolland

FloraHolland stelt klankbordgroep lokale veiling in

Bloemenveiling Royal FloraHolland roept een klankbordgroep in het leven voor de mogelijke opzet van een lokale veiling naast de toekomstige landelijke, digitale veiling.

In de klankbordgroep nemen in totaal 25 kwekers en kopers zitting. Zij gaan samen met FloraHolland kijken naar de wenselijkheid en de economische haalbaarheid van zo'n lokale veiling. De bloemenveiling heeft de afgelopen maanden een interne verkenning gedaan naar de mogelijkheid om lokaal te veilen. In het project lokale veiling wordt, in nauwe afstemming met het programmateam landelijk veilen, een haalbaarheidsstudie uitgevoerd.


De nieuwe klankbordgroep komt voor het eerst op 26 mei in een plenaire sessie op de locatie Rijnsburg bijeen. Meerdere handelaren en telers hebben FloraHolland gevraagd een fysieke veiling aan te houden naast een landelijke veiling die het bedrijf gaat opzetten.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  15° / 6°
  20 %
 • Dinsdag
  17° / 12°
  60 %
 • Woensdag
  18° / 15°
  60 %
Meer weer