FloraHolland stelt klankbordgroep lokale veiling in

Bloemenveiling Royal FloraHolland roept een klankbordgroep in het leven voor de mogelijke opzet van een lokale veiling naast de toekomstige landelijke, digitale veiling.

FloraHolland+stelt+klankbordgroep+lokale+veiling+in
© FloraHolland

In de klankbordgroep nemen in totaal 25 kwekers en kopers zitting. Zij gaan samen met FloraHolland kijken naar de wenselijkheid en de economische haalbaarheid van zo'n lokale veiling. De bloemenveiling heeft de afgelopen maanden een interne verkenning gedaan naar de mogelijkheid om lokaal te veilen. In het project lokale veiling wordt, in nauwe afstemming met het programmateam landelijk veilen, een haalbaarheidsstudie uitgevoerd.


De nieuwe klankbordgroep komt voor het eerst op 26 mei in een plenaire sessie op de locatie Rijnsburg bijeen. Meerdere handelaren en telers hebben FloraHolland gevraagd een fysieke veiling aan te houden naast een landelijke veiling die het bedrijf gaat opzetten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  27° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  25° / 15°
  80 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  50 %
Meer weer