Perspectief voor boeren in veenweidegebied

'Perspectief voor boeren in veenweidegebied' is de titel van het webinar dat op donderdag 29 april wordt gehouden voor leden van LTO Noord in Utrecht en Zuid-Holland.

In het veenweidegebied liggen grote uitdagingen voor de melkveehouderij. Actuele problemen, zoals bodemdaling, verstedelijking en waterbeheer, vragen om extra aandacht. Tijdens het webinar komen sprekers aan het woord van LTO Noord, PPP Agro Advies en Rabobank.

Rabobank ontwikkelde een visie voor de veenweidegebieden. Dat was de reden voor voorzitter Hans van Soest van LTO Noord-afdeling Woerden om het initiatief te nemen voor dit webinar. Hij is onder meer benieuwd hoe boeren een goed verdienmodel overeind kunnen houden in het gebied.

Het webinar 'Perspectief voor boeren in veenweidegebied' vindt plaats op donderdag 29 april en begint om 14.30 uur. Belangstellenden voor het webinar kunnen zich aanmelden via de website van LTO Noord.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  20° / 6°
  10 %
 • Donderdag
  18° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  19° / 11°
  20 %
Meer weer