Perspectief voor boeren in veenweidegebied

'Perspectief voor boeren in veenweidegebied' is de titel van het webinar dat op donderdag 29 april wordt gehouden voor leden van LTO Noord in Utrecht en Zuid-Holland.

In het veenweidegebied liggen grote uitdagingen voor de melkveehouderij. Actuele problemen, zoals bodemdaling, verstedelijking en waterbeheer, vragen om extra aandacht. Tijdens het webinar komen sprekers aan het woord van LTO Noord, PPP Agro Advies en Rabobank.

Rabobank ontwikkelde een visie voor de veenweidegebieden. Dat was de reden voor voorzitter Hans van Soest van LTO Noord-afdeling Woerden om het initiatief te nemen voor dit webinar. Hij is onder meer benieuwd hoe boeren een goed verdienmodel overeind kunnen houden in het gebied.

Het webinar 'Perspectief voor boeren in veenweidegebied' vindt plaats op donderdag 29 april en begint om 14.30 uur. Belangstellenden voor het webinar kunnen zich aanmelden via de website van LTO Noord.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  23° / 14°
  10 %
 • Zondag
  22° / 13°
  20 %
 • Maandag
  22° / 15°
  60 %
Meer weer