Kverneland+wint+Bronzen+Sikkel+op+digitale+ATH
Nieuws
© ATH

Kverneland wint Bronzen Sikkel op digitale ATH

Kverneland heeft met zijn wentelploeg de Bronzen Sikkel gewonnen op de digitale versie van AgroTechniek Holland (ATH). De beurs die normaliter eens per twee jaar in september in Biddinghuizen wordt gehouden, vondt nu digitaal plaats op 10 en 11 maart.

De Kverneland 3400S is optioneel uit te voeren met een knikpunt achter de bok, het TTS-systeem (Trailer Transport Solution). Hierdoor kan de wentelploeg als een halfgedragen ploeg op zijn steunwiel achter de trekker aan rijden en zwenkt dus in bochten niet uit zoals een gedragen ploeg. Dat draagt bij aan de verkeersveiligheid. Kverneland won de Bronzen Sikkel met 11 procent van de stemmen.


De virtuele beurs ATHDigitaal trok 9.500 bezoekers in twee dagen en blijft als platform ook buiten de beursdagen beschikbaar.
De virtuele beurs ATHDigitaal trok 9.500 bezoekers in twee dagen en blijft als platform ook buiten de beursdagen beschikbaar. © ATH

De ATH bleek voor een digitale beurs succesvol met ruim 9.500 bezoekers in twee dagen. Opvallend waren de vele mogelijkheden van het onlineplatform zoals het volgen van webinars en kennissessies, een chatfunctie met de exposanten en een uitgebreide lijst van ruim 120 noviteiten. Wie klikt op de knop 'producten', kan lang scrollen door alle machines die de fabrikanten in hun virtuele stand tonen. In totaal omvatte het beursaanbod 1.200 trekkers en machines van meer dan 340 merken.


Volgende editie in november

Beursorganisator Willem Bierema is tevreden over deze eerste digitale ATH en ontwikkelt het concept verder voor een tweede, bredere editie in november. Ook de online-edities van Groentechniek Holland en Interne Logistiek worden via dit concept doorontwikkeld. Bierema wil zowel online als met de livebeurzen actief blijven om aanbieders en bezoekers meerdere malen met elkaar in contact te laten komen. De website athdigitaal.nl blijft ook na de beursdagen beschikbaar.Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 14°
  20 %
 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
Meer weer