Slimme+Turbo+T+i%2DTiller+cultivator+van+Kverneland
Nieuws
© Eigen Foto

Slimme Turbo T i-Tiller cultivator van Kverneland

Tijdens Sima 2019 heeft Kverneland de Turbo T i-Tiller cultivator geïntroduceerd. De Smart Farming-technologie op de machine bespaart brandstof, verhoogt het comfort van de bestuurder, voorkomt bodemverdichting en verlengt de levensduur.

Bij de Kverneland Turbo T i-Tiller zijn de diepte- en egalisatie-instellingen direct vanuit de trekkercabine door de Isobus-terminal te regelen. Bovendien is de diepte-instelling gekoppeld aan de On-The-Go Dynamic Traction Control om brandstof te besparen.

De werkdiepte en de hoogte van de egalisatie-apparatuur van de machine zijn eenvoudig in te stellen met de terminal in de cabine. Het Smart System van de Turbo T i-Tiller start automatisch met het opzetten van alle hydraulische cilinders. Afhankelijk van de bodemgesteldheid kan de chauffeur de diepte aan de voor- en achterkant op elk moment aanpassen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  13° / 2°
  10 %
 • Maandag
  14° / 6°
  60 %
 • Dinsdag
  14° / 9°
  20 %
Meer weer