Scheldestromen: reageren op kaart teeltvrije zones kan altijd

Waterschap Scheldestromen heeft de afgelopen tijd veel vragen gekregen over de interactieve kaart 'teeltvrije zones' waarop droge en natte sloten zijn aangegeven. Perceeleigenaren kunnen altijd reageren op de gegevens in de kaart.

Scheldestromen%3A+reageren+op+kaart+teeltvrije+zones+kan+altijd
© HHNK

Waterschap Scheldestromen hanteert sinds eind 2020 een eenduidige definitie voor droge en natte sloten. Aan de hand van slootdiepte, zomerpeil en 10 centimeter marge voor het baggeren is de status van alle 12.000 kilometers aan sloten in kaart gebracht.

Op de website van het waterschap staat de interactieve kaart 'teeltvrije zones'. De kaart is op basis van de reacties die binnenkwamen aangepast. Het blijft altijd mogelijk om te reageren op de gegevens in de kaart waarop droge en natte sloten worden aangegeven, geeft het waterschap aan.


Meld niet-correcte gegevens

Het kan voorkomen dat niet alle sloten of waterlopen correct in nat en droog zijn weergegeven op de interactieve kaart. Perceeleigenaren die vinden dat een sloot niet correct is weergegeven, kunnen dit melden via info@scheldestromen.nl. De opzichter uit de regio neemt vervolgens contact met hen op om de sloot te beoordelen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  29° / 15°
  10 %
 • Donderdag
  29° / 16°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 15°
  20 %
Meer weer