Boeket Topbloemen.nl voor hooikoortspatiënten

Speciaal voor mensen die last hebben van hooikoorts, heeft Topbloemen.nl een antiallergieboeket in zijn assortiment. Hooikoortspatiënten hebben namelijk niet alleen last van pollen van bomen, maar 95 procent blijkt ook last te hebben van bloemen.

Boeket+Topbloemen%2Enl+voor+hooikoortspati%C3%ABnten
© Topbloemen

Om die hooikoortspatiënten toch zorgeloos van een boeket bloemen te kunnen laten genieten, brengt de onlinebloemenverkoper een antihooikoortsboeket op de markt. De bloemen die worden gebruikt in het boeket, bevatten weinig tot geen pollen, waardoor het boeket niet snel hooikoortsklachten zal veroorzaken bij de ontvanger.

Topman Edwin van Arkel van Topbloemen.nl motiveert: 'Door een boeket op de markt te brengen, bestaande uit bloemen die allemaal weinig tot geen pollen bevatten, hopen wij dat ook hooikoortspatiënten deze lenteperiode kunnen genieten van een mooi boeket bloemen.'


Rozen

In het boeket zitten onder andere gerbera's, rozen, lisianthus en anjers. Behalve het speciale antihooikoortsboeket zijn ook rozenboeketten 'veilig' voor hooikoortspatiënten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Maandag
    18° / 5°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 10°
    45 %
  • Woensdag
    23° / 11°
    60 %
Meer weer