Talentboom biedt kosteloos scholingsadvies

Talentboom draagt bij aan de ontwikkeling en opleiding van ondernemers en medewerkers in de boomkwekerij-, vaste planten- en zomerbloementeeltsector. De diensten van Talentboom worden gefinancierd door Colland Arbeidsmarkt.

Talentboom+biedt+kosteloos+scholingsadvies
© Donkersgoed Media

Talentboom is het loket voor ontwikkeling en opleiding in de boom-, vaste planten- en zomerbloementeeltsector. Het geven van advies over persoonlijke ontwikkeling en het ondersteunen van bedrijven bij het schrijven van een ontwikkelingsplan, zijn voorbeelden van diensten die Talentboom biedt.


Colland Arbeidsmarkt

Talentboom wordt gefinancierd vanuit het fonds Colland Arbeidsmarkt. Colland Arbeidsmarkt is het arbeidsmarkt- en ontwikkelingsfonds voor de sector Agrarisch en Groen. Dit fonds valt onder de afspraken van cao Colland. In de cao is vastgelegd dat elke werkgever in de cao open teelten een premie betaalt aan Colland Arbeidsmarkt.

Dankzij deze collectieve betaling kan Talentboom de diensten kosteloos aanbieden. De werkgevers dragen op deze manier bij aan de ontwikkeling in hun eigen sector. Met de ontwikkeling van een brancheopleiding voor de boomkwekerij, vaste planten en zomerbloementeeltsector, wil Talentboom investeren in de toekomst van de sector. De opleiding is bedoeld voor (potentiële) medewerkers die meer willen leren over de sector en het vak.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  23° / 10°
  5 %
 • Woensdag
  27° / 16°
  5 %
 • Donderdag
  26° / 15°
  55 %
Meer weer