Plantion+promoot+Internationale+Vrouwendag
Nieuws
© Plantion

Plantion promoot Internationale Vrouwendag

Met een promotionele campagne wil Plantion de Internationale Vrouwendag op de kaart zetten. Deze speciale dag wordt gevierd op 8 maart, maar is in Nederland volgens de bloemenveiling nog onderbelicht.

In veel landen is Internationale Vrouwendag een belangrijke dag voor de sierteelt, de bloemen zijn op die dag bijna niet aan te slepen. Maar in Nederland wordt het nauwelijks gevierd, stelt Plantion. Samen met bloemisten wil de bloemenveiling daarom extra aandacht besteden aan de Internationale Vrouwendag in Nederland.

Plantion start vandaag met een promotionele campagne. Naast speciale ansichtkaarten die kunnen worden bevestigd aan boeketten en planten, is een promotiekit beschikbaar gesteld voor bloemisten. Daarin zitten video's en andere uitingen die ze via sociale media kunnen delen.

Via een landelijke winactie kunnen mensen hun 'topvrouw' nomineren voor een cadeaubox met bloemen. Niet alleen klanten van Plantion kunnen op de campagne inhaken, ook leden van de branchevereniging voor bloemisten VBW kunnen hier aan meedoen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 12°
  20 %
 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer