Plantion promoot Internationale Vrouwendag

Met een promotionele campagne wil Plantion de Internationale Vrouwendag op de kaart zetten. Deze speciale dag wordt gevierd op 8 maart, maar is in Nederland volgens de bloemenveiling nog onderbelicht.

Plantion+promoot+Internationale+Vrouwendag
© Plantion

In veel landen is Internationale Vrouwendag een belangrijke dag voor de sierteelt, de bloemen zijn op die dag bijna niet aan te slepen. Maar in Nederland wordt het nauwelijks gevierd, stelt Plantion. Samen met bloemisten wil de bloemenveiling daarom extra aandacht besteden aan de Internationale Vrouwendag in Nederland.

Plantion start vandaag met een promotionele campagne. Naast speciale ansichtkaarten die kunnen worden bevestigd aan boeketten en planten, is een promotiekit beschikbaar gesteld voor bloemisten. Daarin zitten video's en andere uitingen die ze via sociale media kunnen delen.

Via een landelijke winactie kunnen mensen hun 'topvrouw' nomineren voor een cadeaubox met bloemen. Niet alleen klanten van Plantion kunnen op de campagne inhaken, ook leden van de branchevereniging voor bloemisten VBW kunnen hier aan meedoen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  14° / 6°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 5°
  40 %
 • Vrijdag
  16° / 5°
  20 %
Meer weer