LTO Academie start training 'Grip op je bedrijf'

Onder de noemer 'Grip op je bedrijf' start de LTO Academie binnenkort met een eerste opleidingsprogramma voor boeren en tuinders. 'Steeds meer partijen oefenen invloed uit op het bedrijf. Doel van dit ontwikkelingstraject is om agrarisch ondernemers te leren hoe ze daarin de regie behouden.'

De LTO Academie bestaat sinds 2018 en verzorgt opleidingen voor regionale en landelijke bestuurders van de drie LTO-verenigingen. Binnenkort begint een eerste ontwikkelingsprogramma voor ondernemers in de agrarische sector. Het thema daarvan is 'Grip op je bedrijf'.

'Een belangrijk onderdeel in dit opleidingsprogramma is leiderschap', zegt Carmen van Dam, coördinator van de LTO Academie. 'Daarbij gaat het niet alleen om het leiden van het eigen bedrijf, maar ook hoe dat toe te passen binnen de context waarin je onderneemt. Steeds meer partijen oefenen invloed uit op het boerenbedrijf. Hoe houd je daarin de regie in handen?'


Grip op je bedrijf

Ben je bezig met het bedrijf pasklaar te maken voor de toekomst? 'Grip op je bedrijf' is een opleidingsprogramma voor boeren en tuinders, op hbo+-niveau, die hun bedrijf klaar willen maken voor de toekomst. Het programma is gericht op agrarisch ondernemers die nadenken over de toekomst van het bedrijf en wil deze ondernemers daarbij ondersteunen. Meer informatie en aanmelden kan bij de LTO Academie.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  19° / 15°
  60 %
 • Donderdag
  20° / 13°
  50 %
 • Vrijdag
  20° / 11°
  60 %
Meer weer