Flevolandse boeren kunnen voorkeur opgeven voor stikstofmaatregelen

Flevolandse boeren kunnen bij hun provincie aangeven wat zij haalbaar en betaalbaar vinden om de stikstofuitstoot van hun bedrijven te beperken. In een enquête vraagt de provincie naar maatregelen die zij toepasbaar vinden op hun bedrijf.

Flevolandse+boeren+kunnen+voorkeur+opgeven+voor+stikstofmaatregelen
© Ruud Ploeg

De provincie wil die ontwikkelingen ondersteunen en stimuleren. Om de verdeling van provinciale middelen zo toepasbaar en aantrekkelijk mogelijk in te zetten voor agrarisch ondernemers, wil de provincie van de direct betrokkenen weten waar zij op inzetten.

Volgens Flevoland is de enquête een van de suggesties uit de 'maatwerkgesprekken' die de provincie voert met bedrijven die stikstof uitstoten. Het doel is om een beter beeld te krijgen van de stikstofreducerende maatregelen die de ondernemers zelf zouden willen toepassen in hun bedrijf en welke overwegingen daarin meespelen.

Bij de enquête wordt uitgegaan van de huidige situatie op het betrokken bedrijf. De antwoorden zijn anoniem en de resultaten worden alleen gebruikt voor het doel van dit onderzoek. De vragenlijst kan nog worden ingevuld tot 2 maart.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 1°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / -1°
    20 %
Meer weer