De+John+Deere%2Dstoel+omdraaien+en+achteruitrijden+maar
Nieuws
© Vlastuin Mechanisatie

De John Deere-stoel omdraaien en achteruitrijden maar

Voor het bedienen van machines achter John Deere-trekkers hoeven bestuurders voortaan niet meer in een gedraaide houding op hun stoel te zitten.

'Dankzij onze Vlastuin Omkeerinrichting kunnen ze hun stoel 180 graden draaien en zowel voor- als achteruitrijdend machines bedienen', vertelt Barend van Dijk, bedrijfsleider bij Vlastuin Mechanisatie in Kesteren.

De nieuw ontwikkelde omkeerinrichtingen van Vlastuin Mechanisatie verschaffen gebruikers een beter zicht op het werk, waardoor ze efficiënter kunnen werken. Bovendien is het comfortabeler en meer ergonomisch.

De draaitechniek en het bedienen van zowel de trekker als de machine is mogelijk dankzij een CommandArm gecombineerd met pedalen en/of joysticks. Via deze combinatie kan de bestuurder tegelijkertijd alle trekker- als machinefuncties bedienen.

Boomkwekerijsector

'Bij Vlastuin Mechanisatie leveren we onder meer laadkranen aan bedrijven in de boomkwekerijsector. In het hoogseizoen draaien deze laadkranen en hun bemanning veel werkuren. Een prettige werkhouding is dan welkom', zegt Van Dijk.

De laatste jaren speelt dit ergonomische aspect ook in de boomkwekerij een steeds grotere rol. 'Met onze Vlastuin Omkeerinrichting spelen we hier nu op in', legt Van Dijk uit. 'We hebben al verschillende nieuwe John Deere-trekkers geleverd met onze omkeerinrichting. Het is dan ook ideaal voor het werken in de bosbouw, akkerbouw of boomkwekerij.'

Vlastuin Mechanisatie installeert deze laadkranen en omkeerinrichtingen in zijn eigen werkplaats op de John Deere-trekkers. 'Het is onze toegevoegde waarde voor klanten dat ze één totaalleverancier hebben, die zowel de trekker als de kraan en omkeerinrichting opbouwt.'


Verkooppunt

Vlastuin Mechanisatie is gespecialiseerd in service, reparatie en onderhoud van trekkers, landbouw- en grondverzetmachines en trailers. Bovendien fungeert de onderneming regionaal als verkooppunt voor nieuwe en gebruikte machines van bekende landbouw- en grondverzetmerken waaronder John Deere.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  19° / 5°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 6°
  10 %
 • Donderdag
  18° / 10°
  45 %
Meer weer