JCB+geeft+nieuwe+verreikers+extra+vermogen
Nieuws
© JCB

JCB geeft nieuwe verreikers extra vermogen

JCB lanceert een nieuwe reeks verreikers met krachtigere motoren die voldoen aan de Euro Stage V-emissienormen. JCB biedt de bijzondere DualTech variabele transmissie aan op extra modellen.

De nieuwe verreikerupdates omvatten de Agri, Agri Super en Agri Xtra. De specificaties hebben betrekking op 109 pk, 130 pk en 150 pk. DualTech variabele transmissie (VT) is nu beschikbaar voor meer modellen, waaronder de nieuwe 532-60 Agri Super. Een topsnelheid van 40 kilometer per uur is nu standaard op de modellen van 6 meter, 7 meter en 9,5 meter. De nieuwe Auto Stop-functie gaat brandstofverspilling tegen bij onnodig stationair draaiende motoren.

De nieuwste JCB-verreikers worden aangedreven door 4,8-liter JCB 448 DieselMax-motoren met een compact pakket nabehandelingstechnologieën voor uitlaatgassen om te voldoen aan de EU Stage V-emissienormen en vermogens die gekoppeld zijn aan de specificatieniveaus Agri, Agri Super en Agri Xtra.


Modellen

In de Agri-modellen heeft de motor een onveranderd vermogen van 109 pk (81 kilowat) en een koppel van 516 newtonmeter. Voor Agri Super-versies is er 5 pk (4 kilowatt) extra dus 130 pk (97 kilowatt), samen met 550 newtonmeter koppel. Voor Agri Xtra-modellen heeft de motor nog eens 5 pk (4 kilowatt) extra erbij gekregen en heeft nu 150 pk (112 kilowatt), alsook een toename van 7 procent in piekkoppel bij 600 newtonmeter voor energiekere prestaties.

John Smith van JCB Agriculture legt uit: 'DualTech VT is succesvol en populair in ons topsegment van de landbouwverreikers en nu maken we het toegankelijker door het toe te voegen aan het Agri Super-uitrustingspakket en aan onze 3,2 ton, 6 meter 532-60 machine die begin 2020 werd geïntroduceerd.'


Brandstofefficiëntie

Smith vervolgt: 'Gebruikerservaring en gegevens van ons LiveLink-telematicasysteem bevestigen dat deze veelzijdige en bekwame transmissie de productiviteit verhoogt en de brandstofefficiëntie verbetert. DualTech VT is gebruiksvriendelijk en biedt het beste van twee werelden op het vlak van hydrostatische en powershift-aandrijving.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  19° / 5°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 6°
  10 %
 • Donderdag
  18° / 10°
  45 %
Meer weer