Vion wil uitbreiden in België

Vion Food Group wil rundvleesbedrijf Adriaens in het Belgische Zottegem overnemen. Vion wil met de overname inzetten op regionale versterking in West-Europa, naast de vestigingen in Nederland en Duitsland.

Vion+wil+uitbreiden+in+Belgi%C3%AB
© Pieter Stokkermans

Bij Adriaens werken 126 medewerkers die overgaan naar de nieuwe organisatie. Vion werkte al enige tijd intensief samen met het Belgische bedrijf. 'Onze klanten willen zien wat ze kopen en waar het vandaan komt. Daarom werken we aan regionale ketens die op basis van de vraag van onze klanten worden samengesteld', geeft CEO Ronald Lotgerink van Vion aan.

'Met de versterking van de rundvleesactiviteiten in België krijgen we een betere spreiding van onze activiteiten voor onze klanten in West-Europa. Samen met het team van Adriaens hopen we het netwerk met boeren en klanten verder te versterken in deze belangrijke West-Europese regio voor rundvee.'

Volgens Vion staan Belgische runderen bekend om hun kwalitatief hoogwaardig vlees, in het bijzonder het Belgische Witblauw. Vion wil met deze overname een kwalitatieve en transparante rundvleesketen opbouwen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
Meer weer