Buffelen voor melkveehouder als kerstboomverkoper

Het is dit jaar buffelen voor melkveehouder en kerstboomverkoper Gert Hulscher uit Posterenk. Door het coronavirus heeft de Gelderse ondernemer het druk. 'Dit jaar is het ongekend', reageert Hulscher die elke dag na het melken en voeren tussen de kerstbomen staat.

'Door het coronavirus willen de mensen eerder de gezelligheid in huis halen. Vanaf 22 november ben ik al bezig met de verkoop en het is nu de vraag wanneer het stopt. Het is buffelen', geeft Hulscher aan.

De passie die de boer voor zijn koeien heeft, heeft hij ook voor de kerstbomen. 'De bomen komen bij ons uit de vaste grond, waar ze bij een tuincentrum zijn ingekocht. Dat heeft dan ook niet de passie die ik wel heb. En dat enthousiasme breng ik ook over op de klanten.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  10° / 4°
  30 %
 • Zondag
  11° / 2°
  30 %
 • Maandag
  10° / 0°
  20 %
Meer weer