Jolanda+van+Haarlem+nieuwe+directeur+Hendrix+Genetics
Nieuws
© Eigen Foto

Jolanda van Haarlem nieuwe directeur Hendrix Genetics

Jolanda van Haarlem wordt de nieuwe directeur van Hendrix Genetics. Zij volgt Antoon van den Berg op die zestien jaar de fokkerijorganisatie leidde.

Van Haarlem treedt per 1 maart 2021 in dienst bij Hendrix Genetics en zal na een korte inwerkperiode de CEO-functie overnemen. Van Haarlem heeft managementervaring in de agribusiness en diervoeding. Sinds september 2018 geeft ze leiding aan Cargill Animal Nutrition in Europa, Midden-Oosten, Afrika en Rusland. Ook was ze werkzaam bij Provimi, EBI Food Safety, Quest International en Friesland Campina.

Een verandering in leiderschap en bestuursstructuur maakt deel uit van het strategisch plan 'Visie 2025' van Hendrix Genetics. Met de benoeming van Jolanda van Haarlem treden de huidige oprichters van Hendrix Genetics, Thijs Hendrix en Antoon van den Berg, terug uit hun managementfuncties. Zij blijven aandeelhouders van Hendrix Genetics en nauw betrokken bij de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  18° / 13°
  60 %
 • Woensdag
  19° / 15°
  60 %
 • Donderdag
  13° / 10°
  50 %
Meer weer