Jolanda van Haarlem nieuwe directeur Hendrix Genetics

Jolanda van Haarlem wordt de nieuwe directeur van Hendrix Genetics. Zij volgt Antoon van den Berg op die zestien jaar de fokkerijorganisatie leidde.

Jolanda+van+Haarlem+nieuwe+directeur+Hendrix+Genetics
© Eigen Foto

Van Haarlem treedt per 1 maart 2021 in dienst bij Hendrix Genetics en zal na een korte inwerkperiode de CEO-functie overnemen. Van Haarlem heeft managementervaring in de agribusiness en diervoeding. Sinds september 2018 geeft ze leiding aan Cargill Animal Nutrition in Europa, Midden-Oosten, Afrika en Rusland. Ook was ze werkzaam bij Provimi, EBI Food Safety, Quest International en Friesland Campina.

Een verandering in leiderschap en bestuursstructuur maakt deel uit van het strategisch plan 'Visie 2025' van Hendrix Genetics. Met de benoeming van Jolanda van Haarlem treden de huidige oprichters van Hendrix Genetics, Thijs Hendrix en Antoon van den Berg, terug uit hun managementfuncties. Zij blijven aandeelhouders van Hendrix Genetics en nauw betrokken bij de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 7°
  10 %
 • Dinsdag
  19° / 8°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 14°
  20 %
Meer weer