Bobcat+komt+met+compacte+wiel%2D+en+knikladers
Nieuws
© Bobcat

Bobcat komt met compacte wiel- en knikladers

Bobcat breidt het ladderprogramma uit met compacte wielladers en kleine knikladers. De fabrikant speelt daarmee in op de stijgende marktvraag.

De nieuwe machines zijn uitgerust met geoptimaliseerde functies voor specifieke toepassingen in de bouw, de verhuur, de landbouw, landschapsverzorging, wegwerkzaamheden, materiaaltransport en vele andere industrieën.Het Europese Bobcat-programma bestaat nu uit schrankladers (SSL), compacte rupsladers (CTL), minirupsladers (MTL) en telescopische laders (TL), waaraan nu het assortiment compacte wielladers en kleine knikladers is toegevoegd.


Nieuwe modellen

Bobcat lanceert twee nieuwe modellen compacte rupsladers: de L65 (55 pk) en L85 (68 pk). Deze compacte wielladers zijn vooral gericht op de bouw- en verhuurmarkten en zijn daarnaast ideaal voor wegwerkzaamheden, sneeuwruimen, onderhoud en vele andere toepassingen.

Met de modellen L23 en de L28 (beide 25 pk) betreedt Bobcat de markt voor kleine knikladers. De machines zijn compact van formaat, wendbaar en hebben een grote hefcapaciteit (1,3 tot 1,9 ton) gezien het lichte gewicht van de modellen.


Lancering

De kleine knikladers zijn geschikt voor groenvoorziening en tuinaanleg, kleine bouwprojecten, landbouw- en onderhoudsprojecten waar de ruimte krap is. Ze zijn met een aanhangwagen te vervoeren. De lancering van de nieuwe, compacte wielladers en de kleine knikladers is begin 2021 gepland. Bobcat zal dan meer specificaties verstrekken.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  19° / 5°
  10 %
 • Woensdag
  20° / 6°
  10 %
 • Donderdag
  18° / 10°
  45 %
Meer weer