Bobcat+T590+wint+award+voor+compacte+rupsladers
Nieuws
© Eigen Foto

Bobcat T590 wint award voor compacte rupsladers

De compacte T590 rupslader is het nieuwste model in de Bobcat-reeks die de Lowest Cost of Ownership (LCO) Award heeft gewonnen.

De T590 was de winnaar in de categorie compacte rupsladers, waarin vorig jaar de Bobcat MT55 minirupslader won. De Bobcat S70 schranklader won in 2019 voor het tweede jaar op rij de LCO Award in de categorie kleine schrankladers.

De LCO Awards zijn de enige onderscheiding in hun soort en gebaseerd op gegevens over de lange termijn kosten van zware en compacte bouwmachines. De totale eigendomskosten zijn een van de belangrijkste aspecten waarmee kopers rekening houden bij de aankoop van apparatuur.

Marktleider

Productmanager Jiri Karmazin van Bobcat: ‘zWe zijn blij dat we deze prijzen weer winnen. Ze tonen aan waarom het Bobcat-assortiment van compacte laders zelfs na meer dan zestig jaar nog steeds marktleider is. Eén op de twee schrankladers die vandaag worden verkocht, is nog steeds een Bobcat-machine.’

De compacte rupslader T590 heeft een bedrijfsgewicht van 3.548 kilo, een nominale bedrijfscapaciteit van 971 kilo en een kiplast van 2.774 kilo. Een specifiek aspect van compacte Bobcat-rupsladers zoals de T590 is de uitstekende wegligging en stabiliteit.

De rupsbanden maken het werk in ruwe, natte omstandigheden bij het aanleggen van nutsvoorzieningen, wegonderhoud met een Bobcat-schaafmachine of het gebruik van wielzagen gemakkelijk.

Krappe ruimtes

De S70 is het kleinste model in de Bobcat-schrankladerreeks. Met een breedte van 901 millimeter, een hoogte van 1814 millimeter, een totale lengte met standaard bak van 2.472 millimeter en een bedrijfsgewicht van slechts 1.268 kilo is de S70 ideaal voor werkzaamheden in krappe ruimtes.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  11° / 1°
  70 %
 • Vrijdag
  13° / 1°
  40 %
 • Zaterdag
  14° / 1°
  80 %
Meer weer