Bobcat%2Dwiellader+te+gebruiken+als+hogedrukreiniger
Nieuws
© Bobcat

Bobcat-wiellader te gebruiken als hogedrukreiniger

Bobcat heeft een hogedrukreiniger als een nieuw aanbouwdeel voor schrankladers, compacte rupsladers en AWS-wielladers op de markt gebracht.

Bobcat is 's werelds eerste fabrikant die dit soort aanbouwdelen op de markt aanbiedt voor schrankladers en compacte laders op rupsbanden en met vierwielbesturing. Het plug&play-systeem van de nieuwe hogedrukreiniger is ontworpen om onder hoge druk water te spuiten op straten, wegen of andere oppervlaktes.

Er zijn drie verschillende modellen hogedrukreinigers: de 250S, 250M en 250L. Deze zijn te combineren met de verschillende Bobcat-laders en voldoen aan de eisen van de verschillende toepassingsmogelijkheden.

Het nieuwe aanbouwdeel is veelzijdig, omdat de bestuurder de spuit vanuit de cabine kan bedienen of de handpistoolgreep kan gebruiken voor een gerichte hogedrukreiniging. De spuitpistoolgreep met de bijgeleverde 20 meter slang met haspel biedt een gemakkelijke omschakeling van frontspuiten naar handpistool.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  12° / 0°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 1°
  10 %
 • Zaterdag
  11° / 1°
  10 %
Meer weer