Bobcat verbetert standaard fabrieksgarantie

Bobcat introduceert verbeteringen aan de standaard fabrieksgarantie en Protection Plus-garantie-uitbreidingen.

Bobcat+verbetert+standaard+fabrieksgarantie
© Hendrik Begeman

Om klanten extra gemoedsrust te geven, is de standaard fabrieksgarantie voor Bobcat-schrankladers, compacte rupsladers, vierwiel- en graaflaadmachines en minigraafmachines verlengd naar twee jaar. De Protection Plus-garantie kan tot vijf jaar worden verlengd. Alle verreikers en telescopische laders behouden de standaard drie jaar garantie.

'Om ons vertrouwen in de kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid van Bobcat-machines, aanbouwdelen en originele onderdelen te bewijzen, introduceren we graag verbeteringen aan de standaard garantie- en Protection Plus-programma's. Deze programma's bieden een brede selectie aan keuzes voor verschillende klanttoepassingen en -behoeften', zegt Mike Vought van Bobcat.

Standaardgarantie

De eerste verbetering betreft een verlenging van de standaard garantieperiode voor Bobcat graafmachines, laders en graaflaadmachines, die verkocht zijn na 1 januari 2020. Al deze machines worden nu geleverd met een standaard garantie van 24 maanden en/of 2.000 uur. Bobcat heeft ook de garantieperiode voor reserveonderdelen, verkocht na 1 januari 2020, verlengd. De standaard garantieperiode is nu twaalf maanden en/of 1.000 uur.

Om de verlengde garantie in overeenstemming te brengen met de wijziging van de standaardgarantie, wordt het aanbod van verlengde garantie ook bijgewerkt. Het Bobcat Protection Plus-aanbod breidt nu de standaard garantie uit tot vijf jaar en/of 6.000 uur.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer