Zuivelnoteringen%3A+boter+stabiel%2C+poeders+in+de+plus
Nieuws
© Pixabay

Zuivelnoteringen: boter stabiel, poeders in de plus

Bij de officiële Nederlandse zuivelnoteringen van ZuivelNL blijft de notering voor boter gelijk ten opzichte van vorige week en blijft daarom op 340 euro. Voor de melkpoeders wordt een iets hogere prijs genoteerd dan vorige week.

Zo noteren vollemelkpoeder en mageremelkpoeder voor consumptie 3 euro hoger en komen daarmee uit op respectievelijk 273 euro en 215 euro.

Voor mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden is de notering deze week 2 euro hoger dan vorige week. Deze komt nu op 207 euro. Weipoeder komt met een plus van 1 euro op 70 euro. Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw.Weer

 • Vrijdag
  21° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 12°
  20 %
 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer