Abemec nieuwe Hardi-dealer voor Homburg Holland

Homburg Holland in het Friese Stiens is voor de Hardi-veldspuiten een samenwerking aangegaan met Abemec. Het maakt deel uit van een plan om het aantal dealers in Nederland en België te laten groeien.

Abemec+nieuwe+Hardi%2Ddealer+voor+Homburg+Holland
© Homburg Holland

Directeur Jack Thibaudier van Homburg Holland: 'In Nederland neemt vooral de interesse voor een dealerschap van Hardi-veldspuiten snel toe. Door de kwalificering van Hardi Twin Force-luchtondersteuning in de hoogste driftreductieklasse en de combinatie van een goede gewasindringing, bladbedekking en middelenbesparing stijgen de verkopen van deze spuiten merkbaar. Voor Abemec is dit een reden geweest om met ons in gesprek te gaan. Naast onze huidige dealers hebben we gekeken in welke gebieden nog geen Hardi-dealer aanwezig was.'

Nadat onlangs Faber Agracentrum in het Friese Sint Jacobiparochie de Hardi-veldspuiten al toevoegde aan zijn verkoop- en serviceactiviteiten, is Homburg Holland nu blij te kunnen melden dat ook de Abemec-vestigingen in de nog 'open dealer-gebieden' van Homburg hebben gekozen voor het Hardi B-dealerschap. B-dealers opereren in open dealer-gebieden. De A-dealers van Homburg hebben een vastomlijnd werkgebied, bieden meerdere Homburg-merken en zijn servicepartner van Homburg.


Vestigingen

Homburg gaat daarvoor nauw samenwerken met de vestigingen van Abemec in Beek en Donk, Ermelo, Geldermalsen, Gilze, Goes, Hoogeloon, Kerkwerve, Mariënberg, Oudewater, Reek, Someren en Waalwijk. De overige vestigingen zullen als C-dealerschappen opereren. Per 1 september zullen zij in hun agrarische gebieden een basis leggen voor zowel de gedragen veldspuiten als de getrokken Hardi Commander TwinForce-veldspuiten.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  25° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
 • Woensdag
  23° / 13°
  20 %
Meer weer