Homburg breidt aantal dealers in Nederland en België uit

Homburg Holland uit het Friese Stiens intensiveert de samenwerking met de huidige dealers. Daarnaast groeit ook het aantal dealers van de Homburg-merken in Nederland en België.

Homburg+breidt+aantal+dealers+in+Nederland+en+Belgi%C3%AB+uit
© Homburg

In Nederland neemt vooral de interesse voor een dealerschap van Hardi-veldspuiten snel toe. Door de kwalificering van Hardi TwinForce-luchtondersteuning in de hoogste driftreductieklasse ontstaat er meer vraag uit de (dealer)markt.

Tevens groeien ook de dealerschappen van de overige A-merken van Homburg Holland, zoals de Homburg-draincleaners, Väderstad zaai- en grondbewerkingsmachines en Garford-schoffelmachines. Homburg start per 1 september ook met de verkoop van kunstmeststrooiers van het Deense merk Bogballe.


Verkoopstructuur

'Homburg Holland heeft de afgelopen jaren gekeken naar een duidelijke verkoopstructuur aangaande dealers', geeft directeur Jack Thibaudier aan. 'In principe kan iedere dealer een Hardi-veldspuit verkopen. Echter, samen met onze A-dealers leveren wij een stuk meerwaarde. De gebieden van de A-dealers zijn vastgesteld.'

Daarbuiten opereren de B-dealers die zich in hun eigen gebied zeker Hardi-dealer mogen noemen en zich kunnen ontwikkelen tot A-dealer. Ten slotte zijn er C-dealers die als kleinere speler via de A-dealer bij Homburg Holland de machines inkopen. 'Wij nemen dus zeker geen afscheid van dealers', zegt Thibaudier.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  22° / 14°
  5 %
 • Donderdag
  24° / 12°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 17°
  80 %
Meer weer