Homburg+lanceert+rode+draincleaners
Nieuws
© Homburg

Homburg lanceert rode draincleaners

Homburg Holland toont komende week een vernieuwde Delta-draincleaner op de beurs Agritechnica in het Duitse Hannover. Dit gaat gepaard met een kleurwijziging van de vertrouwde oranje kleur naar de herkenbare rode Homburgkleur.

De nieuwe Delta is compleet herzien. Homburg heeft hier alle klantwensen van de afgelopen vijftig jaar in kunnen doorvoeren. Het ontwerp is in de basis modulair opgezet waardoor Homburg nog sneller kan inspelen op diverse klantwensen.

De Delta is de meest verkochte draincleaner van Homburg en zit tussen het basismodel Junior en de professional Hurricane in. De bediening van de Delta is vereenvoudigd, doordat alle hydrauliek met slechts één draaiknop is in te stellen. De nauwkeurige werking is hierdoor sterk verbeterd.

Voordelen

Het vernieuwde design maakt het vanaf nu mogelijk om de arm van de draincleaner links, rechts of recht naar achteren te plaatsen. Ook is het aandrijfsysteem verbeterd waardoor de haspel strakker oprolt en de kans op slip wordt geëlimineerd. En dat alles in de kleur rood.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  6° / 2°
  20 %
 • Donderdag
  4° / 1°
  30 %
 • Vrijdag
  4° / 0°
  50 %
Meer weer