Agrarische+medewerkers+in+de+schijnwerpers
Nieuws
© Koos van der Spek

Agrarische medewerkers in de schijnwerpers

De medewerkers op agrarische bedrijven staan op zaterdag 15 augustus in de schijnwerpers. Deze dag is door de ambassadeurs van Team Agro NL uitgeroepen tot Dag van de Agrarische Medewerker. Boeren, tuinders en vissers kunnen als blijk van waardering aanhaken op sociale media of een leuke attentie geven aan hun medewerkers.

Agrarische bedrijven kunnen niet zonder hun medewerkers, stelt Team Agro NL. Of het nu gaat om bijvoorbeeld het reinigen en ontsmetten van de stallen, het selecteren van pootaardappelen of bloembollen, het binnenhalen van de oogst met toegeruste landbouwvoertuigen of het deskundig pedicuren van de koeienpoten, op de agrarische medewerkers kan worden gerekend. Dat is reden voor Team Agro NL om ze op een speciale dag in het jaar in het zonnetje te zetten.

Via een 'TeamAgroNL-postkaart' en het gebruiken van #DagvandeAgrarischeMedewerker op Facebook, Twitter en Instagram kunnen boeren en tuinders hun eigen invulling geven aan deze dag.Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  9° / -2°
  30 %
 • Donderdag
  10° / -2°
  10 %
 • Vrijdag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer