Radio 2 dj's tikken eitje voor De boer dat is de Keerl

Team Agro NL riep in Barneveld luisteraars van Radio 2 op om tijdens de Top 2000-stemweek te stemmen op De boer dat is de keerl van Normaal. De dj's van de ochtendshow van het radiostation tikten ondertussen op het plein een eitje.

Om die oproep kracht bij te zetten, trakteerde pluimveehouder Natalie Verbeek de dj's in de Radio 2-stembus donderdagochtend op een vers eitje. 'Ze waren enthousiast en hebben een lekker eitje opgegeten.'

DJ Jan-Willem Roodbeen presenteerde samen met Jeroen Kijk in de Vegte de ochtendshow Jan-Willem Start op! Hij kon het gebaar van Verbeek wel waarderen. 'Het is altijd te gek als de Top 2000 leeft bij de mensen. Dat juichen we alleen maar toe, want hoe meer mensen stemmen des te beter.'

Uit het hart

'Het leeft heel erg. Het komt echt uit het hart', vult sidekick Kijk in de Vegte aan. 'Het is ook gewoon het thema van het jaar. Dingen die het jaar gebeuren, zie je vaak terug in de Top 2000.' Of het nummer De boer dat is de Keerl de Top 2000 haalt, is nog niet duidelijk.

Tot en met zaterdag kan er worden gestemd. 'Ik vind het een goed nummer, dus waarom niet', stelt Kijk in de Vegte. 'Ik weet het wel zeker' vult Verbeek aan. 'Er wordt al heel veel op het nummer gestemd. Dus wellicht komt het zelfs in de top 10.'

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  24° / 11°
  20 %
 • Vrijdag
  22° / 16°
  80 %
 • Zaterdag
  21° / 15°
  80 %
Meer weer