Werktuigen%2Enl+onderdeel+van+Machineseeker+Group
Nieuws
© Werktuigen.nl

Werktuigen.nl onderdeel van Machineseeker Group

Het platform Werktuigen.nl voor gebruikte machines in de Benelux is sinds begin juli onderdeel van de Machineseeker Group, een Europese online marktplaats voor gebruikte machines.

Door de overname heeft de Machineseeker Group het bereik vergroot tot 7 miljoen kopers van gebruikte machines per maand. Potentiële kopers profiteren van een uitgebreid machinepark op de verschillende onlinemarkten van het Duitse internetbedrijf.

Met deze fusie reageert Jaap Nell, de oprichter van het Nederlandse bedrijf in Capelle aan den IJssel, op de ontwikkelingen in de online markt. 'Het is te verwachten dat er over tien jaar slechts vier tot vijf relevante marktplaatsen voor gebruikte machines zullen zijn. Vooral kleine aanbieders zullen van de markt verdwijnen. Daarom was het tijd om een sterke partner voor mijn bedrijf te vinden.'


Derde acquisitie

Dit is de derde acquisitie voor de Machineseeker Groep in de afgelopen drie jaar. De samenvoeging van de platforms maakt het gemakkelijker voor gebruikers om gebruikte machines te kopen en te verkopen. Leveranciers hoeven slechts één netwerk te onderhouden en 7 miljoen kopers te bereiken op alle platforms.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  9° / -2°
  20 %
 • Woensdag
  9° / -2°
  15 %
 • Donderdag
  9° / -2°
  10 %
Meer weer