D%C3%BCmmen+Orange+breidt+snijrozen+uit+in+Kenia
Nieuws
© Dümmen Orange

Dümmen Orange breidt snijrozen uit in Kenia

Dümmen Orange en ProRoot breiden hun samenwerking op het gebied van snijrozen uit. De nieuwe overeenkomst is het startschot voor uitbreiding in Kenia.

Dümmen Orange is een veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor snijbloemen, bollen, tropische planten, potplanten, perkplanten en vaste planten. ProRoot is veredelaar van rozenonderstammen. Beide partijen hebben een overeenkomst getekend voor samenwerking in Kenia, die de marktpositie van rassen en rozenonderstammen verder zal versterken.

De overeenkomst geeft Dümmen Orange de volledige licentie om de rozenonderstammen van ProRoot te vermeerderen, op basis van de bestaande genetica en die van veredelaars die op dit moment door Dümmen Orange in Kenia worden vertegenwoordigd.

De samenwerking levert een win-winsituatie op voor beide bedrijven en geeft kwekers in Kenia de mogelijkheid te kiezen uit een breed assortiment aan hoogwaardig, gezond rozenmateriaal.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
 • Maandag
  19° / 12°
  20 %
 • Dinsdag
  17° / 8°
  10 %
Meer weer