Medewerkers+Van+Rooi+Meat+op+slachterij+onderzocht
Nieuws
© wijnenbouw.com

Medewerkers Van Rooi Meat op slachterij onderzocht

Alle medewerkers van Van Rooi Meat in Helmond worden vrijdag onderzocht op corona. Ook vindt hier contactonderzoek plaats.

In de buitenlucht staan hokjes opgesteld, waar medewerkers worden onderzocht. Slechts enkele medewerkers zijn nog bezig met de coördinatie van het vleestransport. Voor de rest ligt de slachterij stil, meldt Omroep Brabant. De slachterij werd stilgelegd door de Veiligheidsregio Noord-Brabant, omdat een aantal medewerkers besmet bleek met het coronavirus.


Eerder bleken sommige medewerkers van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en de Kwaliteitskeuring Dierlijke Sector besmet, waarop een steekproef onder medewerkers van de slachterij werd gehouden. Hier bleken 21 van de 130 medewerkers positief te testen op het virus.

Weer

 • Vrijdag
  8° / 2°
  10 %
 • Zaterdag
  10° / 4°
  40 %
 • Zondag
  8° / 4°
  30 %
Meer weer