Handelshuis+Schuttert+investeert+in+voeradvies
Nieuws
© Henk Gaasbeek

Handelshuis Schuttert investeert in voeradvies

Handelshuis Schuttert breidt de activiteiten uit met voeradvies. Per 1 juli stapt het bedrijf daarin samen met Jan Kippers, melden Jan en Johan Schuttert in een brief aan klanten.

Jan Kippers (33) werkte een aantal jaren bij Denkavit, waarna hij zeven jaar werkte bij Coops Mengvoeders in alle takken van de varkenshouderij. In eerste instantie gaat Kippers de voeding van de zeugen, biggen en vleesvarkens op de eigen bedrijven van Schuttert verbeteren.

Kippers is ook verantwoordelijk voor de inkoop van grondstoffen en aanvullende voeders. Daarnaast kunnen alle klanten die dat willen, een beroep op hem doen. Het wordt volgens Schuttert een aparte dienst van het handelshuis.


Beter aansluiten op wensen

'Met die goede kwaliteit biggen en gerichte voeradviezen kunnen we zorgen dat de vleesvarkens beter aansluiten op de wensen van de verschillende concepten van de slachterijen. Daarmee pakken we voordeel aan twee kanten: betere resultaten op de bedrijven en een betere uitbetaling voor de vleesvarkens', geeft Schuttert aan.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  6° / 2°
  70 %
 • Maandag
  9° / -1°
  10 %
 • Dinsdag
  10° / -1°
  20 %
Meer weer