Skal stelt inspecties uit tot 6 april

Skal, de toezichthouder op biologische productie, heeft bekendgemaakt alle fysieke inspecties af te zeggen tot 6 april. De organisatie wil op deze manier een steentje bijdragen aan het vertragen van de verdere verspreiding van het coronavirus.

Skal+stelt+inspecties+uit+tot+6+april
© Twan Wiermans

Skal neemt contact op met ondernemers die een afspraak hebben staan op alle data tot 6 april. De inspecties worden verplaatst naar een datum later in het jaar. De werkzaamheden op kantoor worden zo mogelijk voortgezet, inclusief de telefonische bereikbaarheid. Lopende zaken, zoals decertificatietrajecten en (guideline)meldingen, blijft Skal opvolgen.

De organisatie benadrukt dat veel van de ondernemers waar toezicht op wordt gehouden een vitale rol spelen in de voedselketen. Dit onderstreept volgens Skal het belang van het tegengaan van verspreiding, juist bij de onder toezicht staande biobedrijven.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  4° / 0°
  5 %
 • Zaterdag
  4° / -2°
  10 %
 • Zondag
  6° / 2°
  20 %
Meer weer