Nieuwe+Oogst+en+het+coronavirus
Nieuws
© ANP

Nieuwe Oogst en het coronavirus

Beste lezer van Nieuwe Oogst,
Het coronavirus beïnvloedt ons dagelijks leven. Dat geldt ook voor de redactie en ons dagelijks werk. Een goede, feitelijke en afgewogen nieuwsvoorziening is in deze tijd extra belangrijk.

We merken aan de bezoekcijfers van onze website www.nieuweoogst.nl, de social media kanalen zoals twitter en facebook en de app, dat veel mensen een grote behoefte hebben aan informatie, nieuws en een gedegen duiding van het nieuws. We blijven dat doen zoals u van ons gewend bent in artikelen, maar ook met dagelijkse video's, webinars en binnenkort podcasts.

Vanaf begin deze week hebben we maatregelen genomen op onze redactie om de redacteuren en camerajournalisten in staat te stellen zo goed mogelijk hun werk te blijven doen. Dit geldt ook voor onze drukker en bezorgers. Toch kan ook onze organisatie last gaan krijgen van de moeilijke omstandigheden in deze crisistijd. Hoewel de postbezorging doorgaat, kan het zijn dat de wekelijkse krant niet op tijd op de deurmat valt. Ook al doen we onze uiterste best. Daarvoor hopen wij op uw begrip.

Wij werken er dagelijks hard aan om u te voorzien in het laatste nieuws en de meest actuele informatie. Wij zullen er alles aan doen om dat mogelijk te blijven maken.

Hartelijke groet,
Esther de Snoo
Hoofdredacteur
Nieuwe Oogst

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  4° / -1°
  10 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  10 %
 • Donderdag
  8° / 4°
  70 %
Meer weer