LTO+Noord+blaast+alle+bijeenkomsten+af
Nieuws
© © STUDIO KASTERMANS

LTO Noord blaast alle bijeenkomsten af

LTO Noord cancelt per direct alle bijeenkomsten. Deze beslissing nam de organisatie donderdag, omdat 'de gezondheidsrisico’s door verspreiding van het coronavirus zijn toegenomen'.

De voorjaarsbijeenkomsten die tot 6 april stonden gepland, worden allemaal afgeblazen. Deze maatregel geldt ook voor alle bijeenkomsten op regionaal- en afdelingsniveau die de komende twee weken op de planning stonden.

Volgens LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins kan de organisatie op dit moment niet anders doen dan de bijeenkomsten cancelen. 'Gezondheid van onze leden, dieren en de continuïteit van onze bedrijven staat op één. Vanuit onze verantwoordelijkheid vinden wij daarom dat we deze beslissing moeten nemen.'


LTO Noord zoekt op dit moment naar alternatieven voor de bijeenkomsten. Zodra die bekend zijn, wordt daar duidelijkheid over gegeven, laat de organisatie in een app aan de leden weten. LLTB en ZLTO besloten eerder al bijeenkomsten te schrappen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  15° / 9°
  50 %
 • Maandag
  15° / 8°
  50 %
 • Dinsdag
  15° / 8°
  50 %
Meer weer