Nieuwe+handelsapp+FarmTrade+blijkt+succes
Nieuws
© FarmTrade

Nieuwe handelsapp FarmTrade blijkt succes

Sinds drie maanden is er een nieuwe agrarische handelsapp live gegaan met de naam FarmTrade. De app werkt snel en is kosteloos.

Oprichter en bedenker Bart Keizers wil het hiermee makkelijker maken voor agrarische bedrijven om handel met elkaar te drijven. Het blijkt een succes, want nu al wordt de app dagelijks gebruikt voor snelle handel in machines, aardappelen, quota én meer.

De naam spreekt voor zich, het concept ook. FarmTrade is snel en kosteloos, dat zijn volgens Keizers de belangrijkste punten waarmee het zich onderscheidt. 'Het idee was een handelsapp waarmee agrarische ondernemers supersnel met elkaar in contact staan, met als doel om handel te drijven. Bedrijven kunnen heel snel handel plaatsen in de app, waar vervolgens geïnteresseerde kopers weer contact kunnen opnemen met de aanbieder.'

Groter netwerk

FarmTrade is dus bedoeld voor de nieuwe generatie agrarische ondernemers, die gebruikmaken van hun telefoon en niet zomaar hun product weggeven aan de eerste de beste koper. Met FarmTrade kunnen zij een veel groter netwerk aanboren van potentiële kopers, meer handel doen in een kortere tijd en bepalen zij zelf aan wie ze hun product verkopen.

Over de toekomst van FarmTrade is Keizers duidelijk: 'Groeien, dat is voor nu het belangrijkste. Hoe meer gebruikers, hoe groter de kracht van het netwerk. Dat wordt alleen maar sterker nu we meer en meer gebruikers krijgen.'

Downloaden

FarmTrade is kosteloos te downloaden in de appstore voor iPhone en Google Play Store voor Android.

Weer

 • Donderdag
  16° / 9°
  70 %
 • Vrijdag
  15° / 9°
  50 %
 • Zaterdag
  14° / 9°
  70 %
Meer weer