Sulky+Fertitest+voor+eenvoudig+instellen+van+strooier
Nieuws
© Sulky

Sulky Fertitest voor eenvoudig instellen van strooier

Sulky, fabrikant van kunstmeststrooiers, zaaimachines en grondbewerking, heeft in december de nieuwe Fertitest-service geïntroduceerd. Met de nieuwe app heeft de gebruiker permanente toegang.

Al meer dan vijftien jaar is de Sulky Fertitest beschikbaar als een service bij het afstellen van de Sulky kunstmeststrooiers. Deze nieuwe mobiele applicatie is 24 uur per dag via de Fertitest-app beschikbaar op zowel pc, mobiele telefoon en tablet.

De nieuwe Fertitest-app geeft de gebruiker een advies voor instelling van het valpunt voor de gewenste werkbreedte en opening van de doseerschuif om de Sulky kunstmeststrooier te optimaliseren. Met de app kan de gebruiker de strooier volledig zelfstandig afstelen.

Historie

Met de nieuwe Fertitest kan de gebruiker online een gebruikersaccount aanmaken en beheren met als doel een persoonlijke historie van de instellingen van zijn machine op te slaan. Op deze manier bouwt de gebruiker een database op die voortkomt uit zijn eigen strooiactiviteiten die hij weer opnieuw kan gebruiken als referentie tijdens het volgende bemestingsseizoen.

Voor elke kunstmest en elke instelling kunnen notities worden toegevoegd en kunnen de strooiresultaten onder reële omstandigheden worden opgeslagen. Daarom hoeven bij de Fertitest niet elke keer opnieuw instellingen te worden ingevoerd. Het zoeken naar de instellingen is vereenvoudigd: de gebruiker maakt verbinding met zijn account om de instellingen te vinden die al met een bepaalde meststof zijn gebruikt, zonder de stappen van het kiezen van de meststof en het configureren van de machine te hoeven doorlopen.

Volledig mobiel

Vanaf een mobiele telefoon biedt de nieuwe app de gebruiker permanente toegang tot de service van Fertitest. Zonder dat hij verbonden hoeft te zijn met het internet kan de gebruiker de gewenste instellingen opzoeken. Op deze manier is hij niet afhankelijk van de ontvangstkwaliteit van de mobiele telefoon en heeft hij het voordeel volledig mobiel te zijn.

De Fertitest biedt meer dan 1.500 meststoffen aan met adviesinstellingen voor elke Sulky-kunstmeststrooier. Om het zoeken te vereenvoudigen en omdat het gebruik van land tot land verschilt, stelt de nieuwe toepassing een keuze van meststoffen per land voor.

Downloaden

Op de smartphone of tablet kan de Fertitest-app worden gedownload via de Appstore of Google Playstore.

Bekijk meer over: