Waterman+Onions+verkoopt+uienzaad
Nieuws
© Haijo Dodde

Waterman Onions verkoopt uienzaad

Nederlandse telers kunnen vanaf vrijdag hun uienzaden inkopen via www.uienzaadonline.nl, een initiatief van Waterman Onions uit Emmeloord.

Het bedrijf heeft al meer dan twintig jaar verstand van uien en wil met deze nieuwe tak een bijdrage leveren aan een (nog) betere kwaliteit van de Nederlandse ui. Waarom Waterman uienzaad gaat verkopen? Inkoper Nathan Rommens licht het toe. 'We hebben een groot netwerk en simpelweg kennis van zaken. Het feit dat we dit alles graag delen, heeft ons doen besluiten naast het inkopen, sorteren en verkopen van uien, nu ook uienzaad aan te bieden aan de Nederlandse teler.'

Het doel hierbij is eenvoudig, stel Rommens. 'Een nog hogere kwaliteit van de Nederlandse ui realiseren door de juiste en beste rassen uienzaad te selecteren, de teler te voorzien van advies op maat, door transparantie op de markt te creëren en daarmee een goede prijs te garanderen.' Met deze extra tak van sport is Waterman Onions een allround partij waar op vele vlakken mee samengewerkt kan worden. Een partij met kennis van zaken over de gehele keten.

Weer

 • Woensdag
  23° / 10°
  50 %
 • Donderdag
  18° / 14°
  70 %
 • Vrijdag
  15° / 10°
  50 %
Meer weer