Film moet werken met koeien en kippen aantrekkelijk maken

Het werken in de melkveehouderij en pluimveehouderij is leuk en afwisselend. Die boodschap moeten twee sectorpromotiefilms uitdragen.

Film+moet+werken+met+koeien+en+kippen+aantrekkelijk+maken
© pixabay

In de ene film vertellen agrarisch medewerker Arjan, die werkt op het melkveebedrijf van zijn buurman en allround medewerker Johan, werkzaam op een melkveebedrijf, over hun baan. Marc (bedrijfsleider op een vleeskuikenbedrijf) en Gerda (pluimveehoudster op een leghennenbedrijf) vertellen in de andere film over werken in de pluimveehouderij.

Ook laat het viertal niet onderbelicht wat het werk zwaar kan maken: je moet breed inzetbaar zijn – ook in weekenden en avonduren -, verantwoordelijkheidsgevoel hebben en kunnen omgaan met stress.

Brochure

De promotiefilm Werken in de melkveehouderij duurt 2 minuten en 45 seconden. Deze video is mogelijk gemaakt door Colland Arbeidsmarkt, samen met LTO Nederland, ZuivelNL en Opleiden Melkveehouderij. Aansluitend op de promotiefilm is de brochure Werken in de melkveehouderij ontwikkeld.

Werken in de pluimveehouderij duurt tien seconden korter en kwam tot stand door een samenwerking tussen Colland Arbeidsmarkt, LTO Nederland, NOP, Avined en de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders.

• Klik voor complete brochure op onderstaande pdf

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  12° / 10°
  80 %
 • Woensdag
  14° / 7°
  70 %
 • Donderdag
  14° / 6°
  70 %
Meer weer