Bennie+Jolink+raadt+boerenkerstprotest+af
Nieuws
© Facebook Bennie Jolink

Bennie Jolink raadt boerenkerstprotest af

Zanger Bennie Jolink spreekt zich uit tegen de protestacties die boeren hebben aangekondigd vlak voor de kerstdagen. 'De boeren hebben al vijanden genoeg', vindt de voorman van Normaal. Dat meldt Omroep Gelderland.

'Zorgen dat de supermarkten niet bevoorraad worden: ik weet niet of je dat wel moet doen', zegt Jolink in een video die hij deelt op zijn Facebookpagina. De eerste protestacties vond de voorman van Normaal 'fantastisch'.

De Achterhoeker staat dan ook nog steeds achter de boeren. Ook was bij te spreken over de actie van Team Agro NL om De boer dat is de keerl van Normaal in de Top 2000 te krijgen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  27° / 18°
  70 %
 • Zaterdag
  21° / 18°
  20 %
 • Zondag
  26° / 14°
  70 %
Meer weer