1.800 veehouders bereiden stikstofclaim voor

Ruim 1.800 veehouders hebben zich de afgelopen maand aangemeld op de website van stichting Stikstofclaim, meldt BNR. Die wil miljoenen euro's bij de overheid claimen vanwege de opgelopen schade als gevolg van het stikstofdebacle.

1%2E800+veehouders+bereiden+stikstofclaim+voor
© Huisman Media

Voorzitter John Spithoven van de stichting zegt een bodemprocedure te zullen starten op het moment dat de overheid echt duidelijk maakt waar het heen gaat. 'Als de piketpaaltjes verankerd zijn, dan gaan we kijken waar ondernemers in de knel komen. Mochten mensen daar gedupeerd worden en een zaak hebben, dan proberen we die collectief op te starten.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  9° / 6°
  80 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  20 %
 • Zaterdag
  10° / 7°
  5 %
Meer weer