LIVEBLOG%3A+stalbezetters+Boxtel+voor+de+rechter
Nieuws
© John Claessens

LIVEBLOG: stalbezetters Boxtel voor de rechter

Vandaag behandelt de rechtbank Oost-Brabant in ’s Hertogenbosch de zaak tegen 67 activisten die op 13 mei een varkensstal in Boxtel bezetten. De politierechter hoort de verdachten en de Officier van Justitie zal een strafeis bepleiten.

Onze redacteur Martijn van Rossum is aanwezig in de rechtbank en houdt u via deze liveblog op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het is nog niet zeker of de rechter vandaag ook uitspraak zal doen. Er zijn veel verdachten, waaronder een heel aantal die geen Nederlands spreken. Je volgt ons de hele dag live in ons liveblog.

 

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  6° / -3°
  10 %
 • Maandag
  7° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  8° / 3°
  50 %
Meer weer