Uitbreiding+Kuhn%2Ddealernetwerk+in+regio+Coevorden
Nieuws
© Eigen Foto

Uitbreiding Kuhn-dealernetwerk in regio Coevorden

Naber LMB Coevorden kiest voor het Kuhn-dealerschap in Noordoost-Drenthe en Oost-Overijssel. De samenwerking met Reesink Agri is op 1 oktober ingegaan.

Naber LMB Coevorden startte in 1914 als een dorpssmederij en is inmiddels uitgegroeid tot een modern en volwaardig landbouwmechanisatiebedrijf. Het bedrijf kiest voor kwaliteit en het resultaat is een sterk assortiment aan trekkers en landbouwmachines.

‘Wij zijn verheugd om Naber LMB te verwelkomen als Kuhn-dealer’, zegt Jan Albert Bosscha van Reesink Agri. ‘We zijn ervan overtuigd dat ze effectief zullen samenwerken met Kuhn in ons brede assortiment.’

Breed programma

Kuhn biedt, als onderdeel van het Zwitserse Bucher Industries, een breed programma aan landbouwmachines zoals voederwinning en -verwerking, grondbewerking, gewasbescherming, persen, wikkelaars en zaaitechniek.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  15° / 6°
  20 %
 • Dinsdag
  17° / 12°
  60 %
 • Woensdag
  18° / 15°
  60 %
Meer weer