Weevers+wordt+dealer+van+Kuhn+en+Rauch+in+Flevoland
Nieuws
© Eigen Foto

Weevers wordt dealer van Kuhn en Rauch in Flevoland

Weevers Mechanisatiebedrijf, met vestigingen in Swifterbant en Zeewolde, krijgt het Kuhn- en Rauch-dealerschap in Flevoland.

Het mechanisatiebedrijf heeft sinds 2017 in Zeewolde het Kuhn-dealerschap voor de productgroep voederwinning. Het dealerschap wordt uitgebreid naar de vestiging in Swifterbant en gaat ook gelden voor de overige Kuhn-productgroepen en het Duitse merk Rauch.

Kuhn is actief binnen verschillende vakgebieden, zoals voederwinning, grondbewerking, gewasbescherming, persen en wikkelaars, voederverwerking, landschap- en groenonderhoud en zaaitechniek. Rauch houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van landbouwmachines voor het doseren en verdelen van kunstmest, zaden, zand en zout. Weevers Mechanisatiebedrijf noemt deze dealerschappen een welkome aanvulling op het huidige leveringsprogramma.

Weer

 • Zaterdag
  22° / 11°
  10 %
 • Zondag
  23° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  50 %
Meer weer