Weevers wordt dealer van Kuhn en Rauch in Flevoland

Weevers Mechanisatiebedrijf, met vestigingen in Swifterbant en Zeewolde, krijgt het Kuhn- en Rauch-dealerschap in Flevoland.

Weevers+wordt+dealer+van+Kuhn+en+Rauch+in+Flevoland
© Eigen Foto

Het mechanisatiebedrijf heeft sinds 2017 in Zeewolde het Kuhn-dealerschap voor de productgroep voederwinning. Het dealerschap wordt uitgebreid naar de vestiging in Swifterbant en gaat ook gelden voor de overige Kuhn-productgroepen en het Duitse merk Rauch.

Kuhn is actief binnen verschillende vakgebieden, zoals voederwinning, grondbewerking, gewasbescherming, persen en wikkelaars, voederverwerking, landschap- en groenonderhoud en zaaitechniek. Rauch houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van landbouwmachines voor het doseren en verdelen van kunstmest, zaden, zand en zout. Weevers Mechanisatiebedrijf noemt deze dealerschappen een welkome aanvulling op het huidige leveringsprogramma.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  18° / 11°
  70 %
 • Zondag
  18° / 12°
  80 %
 • Maandag
  20° / 13°
  70 %
Meer weer