Kuhn Vistaflow verdeelt zaaizaad slim

De nieuwe Vistaflow-verdeelkop van Kuhn biedt extra controle tijdens het zaaien, maakt de machine flexibeler, verbetert het comfort en maakt het mogelijk om eenvoudig zaad te sparen.

Kuhn+Vistaflow+verdeelt+zaaizaad+slim
© Eigen Foto

Aanpassen van de verdeelkop voor rijspoorschakeling, door het verplaatsen van de rijspoorkleppen, behoort tot het verleden. De intelligente software plaatst de rijsporen in het veld in overeenstemming met de afmetingen van de vervolgmachine, zoals de veldspuit of de kunstmeststrooier.

Vanuit de cabine en via de Isobus-terminal is de Vistaflow-verdeelkop te bedienen. Zo is het mogelijk om de linker- of rechterhelft in of uit te schakelen. Via Isobus is het instellen en bedienen van de rijspoorschakeling een eenvoudige handeling. De Kuhn Isobus-terminal is gebruikersvriendelijk en biedt snelle toegang tot het opslaan van rijspoor in- en uitschakeling.

Vervolgmachine

De rijspoorschakeling is toe te passen op basis van de werkbreedte van de vervolgmachine, spoorafstand en bandbreedte. De werkbreedte van de vervolgmachine hoeft niet meer een veelvoud van de zaaimachine te zijn. Daardoor zijn combinaties mogelijk van zaaimachine en vervolgmachine die in het verleden onmogelijk waren.

De Kuhn Vistaflow-verdeelkop beschikt over een intelligente monitor- en detectiesysteem. Wanneer er een blokkering optreedt, geeft de bedieningsterminal automatisch een waarschuwingsbericht. Een rood led-lampje licht op de betreffende klep, zodat het precies duidelijk is waar de verstopping zit.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  17° / 9°
  30 %
 • Woensdag
  18° / 14°
  70 %
 • Donderdag
  17° / 11°
  70 %
Meer weer