Vleesverwerker biedt nu ook vegetarisch

De Van Loon Group stort zich in de wereld van de vleesvervangers. Het bedrijf introduceert onder het label The Blue Butcher een assortiment vleesvervangers.

Vleesverwerker+biedt+nu+ook+vegetarisch
© Van Loon Group

De groep, waaronder zes vleesverwerkende bedrijven vallen, wil daarmee inspelen op de toenemende vraag naar alternatieven voor vlees. Volgens het bedrijf passen deze 'no meat inside'-producten prima in de visie dat voedsel eerlijk, oprecht en duurzaam moet zijn.

Tijdens de vakbeurs Anuga worden de eerste zes productvarianten gepresenteerd. Deze beurs vindt van 5 tot en met 9 oktober plaats in Keulen. Naast een burger bestaat het vegetarische assortiment uit vers gehakt, worstjes, balletjes en twee soorten schnitzels. De Van Loon Group richt zich met deze vegetarische producten op zowel de retail- als de foodservicemarkt.

Volgens de vleesverwerker zijn de vegetarische producten bijna niet te onderscheiden van vleesproducten en is ook de prijs vergelijkbaar. Onder de Van Loon Group vallen Van Loon Vlees, Brandenburg, ENKCO, Van de Raa, Meat Friends en Best Star Meat.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  22° / 13°
  20 %
 • Maandag
  23° / 14°
  10 %
 • Dinsdag
  18° / 16°
  80 %
Meer weer