Gerhard+van+der+Bijl+vertrekt+bij+FloraHolland
Nieuws
© FloraHolland

Gerhard van der Bijl vertrekt bij FloraHolland

Commercieel directeur Gerhard van der Bijl vertrekt bij Royal FloraHolland en stapt 1 oktober over naar Albert Heijn. Hij wordt opgevolgd door Fedor Hoevenaars, die ad interim het commercieel directeurschap invult.

Fedor Hoevenaars maakt al een jaar deel uit van het managementteam van FloraHolland en is langere tijd betrokken bij de ontwikkelingen binnen de afdeling Commercie. Van der Bijl heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van het digitale platform Floriday, de samenwerking met Blueroots en het inrichten van de IT- organisatie.

'Ik heb met veel plezier en inzet gewerkt aan de transformatie van FloraHolland. Samen met collega's en partners van binnen en buiten de sector hebben we mooie resultaten geboekt', geeft Van der Bij aan. 'De koers is goed en er ligt nog veel moois in het vooruitzicht. Ik realiseer me dat het werk nog niet klaar is. Er kwam echter een 'once in a lifetime opportunity' voorbij die ik met beide handen heb aangegrepen.'

Digitale strategie

Van der Bijl trad op 1 oktober 2016 in dienst bij de bloemenveiling als concernmanager ICT. Hij kwam bij Wehkamp vandaan en werd binnengehaald vanwege zijn kennis en ervaring op het gebied van digitale strategie. Hij was verantwoordelijk voor de transitie naar een nieuwe ICT-organisatie en de ICT-operatie.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  17° / 12°
  70 %
 • Maandag
  19° / 13°
  40 %
 • Dinsdag
  18° / 13°
  70 %
Meer weer