Loonbedrijven+in+Groene+Hart+gaan+samenwerken
Nieuws
© Gebr. Van der Poel

Loonbedrijven in Groene Hart gaan samenwerken

De vier loonbedrijven Gebr. Van der Poel, Loonbedrijf J.M. van Vliet, HKA-Nieuwkoop en RVR Loonbedrijf gaan samenwerken onder de naam Bodemkracht. De bedrijven zijn werkzaam in het Groene Hart.

De vier bedrijven geloven in krachtenbundeling, maar blijven zelfstandig. De intensievere samenwerking is geen fusie of overname. Met de samenwerking denken de loonbedrijven beter meerwaarde te kunnen bieden aan agrarische klanten in de regio.

Het komende jaar willen de loonbedrijven investeren in gezamenlijke kennis op het gebied van bodem, bemesting en teelt. Daarnaast denken ze aan het gezamenlijk organiseren van evenementen voor agrarische klanten. Ook op het gebied van inhuur van machines en werkzaamheden willen ze intensiever samenwerken.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  12° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
 • Zaterdag
  12° / 8°
  10 %
Meer weer